ЗА НАС

Организацията ни е с 20 годишна история и опит, като основната ни цел е да бъдем в помощ на хората в неравностойно положение. В пряко сътрудничество с Общ. Чепеларе, търсим начини за облекчаване на тежкото положение на хората с увреждания. Обгрижваме почти всички инвалиди в града и околните села.
Общината ни подпомага дейно по различни направления, изцяло е поела издръжката на помещението в което се намираме. Имаме едно защитено работно място, което да е в полза на всички хора с увреждания. Разполагаме със сплотен и амбициозен екип, който помага на много нуждаещи да се справят с ежедневните им трудности и неволи, който ги съпътстват.
Имаме добре изразена структура от  245 редовно отчетени членове, които не просто фигурират в нашата организация, но и дейно вземат участия в различни самодейни групи, културни и спортни мероприятия, както и в различни инициативи, подпомогнати или инициирани от организацията ни.
В тясно сътрудничество сме и с други общини и организации, с които разменяме визити и опит в различни инициативи. Обединяваме и насърчаваме хората с увреждания така, че да не се чувстват като отхвърлени от обществото, даваме им малко по-голяма сигурност и приемственост към всички останали.