ДЕЙНОСТИ

Отбелязваме всички официални празници със сбирки или подаръчен пакет за лежащо болните. На трети декември е деня на хората с увреждания, всички заедно отбелязваме датата официално с музика, танци, викторина и богата празнична вечеря, а за лежащо болните подготвяме подаръчен пакет включващ много стоки от първа необходимост и различни лакомства.
Имаме самодейна група от 14 човека, актьорска трупа, пишещи стихове, участници завоювали престижни награди и грамоти от различни фестивали и състезания за хора с увреждания и хора в неравностойно положение.
Организираме и инициираме различни видове срещи и консултации между наши членове ,хора със двигателни проблеми  и специализирани фирми, като ги улесняваме при  вземането на мерки за изработването на различни протези и ортопедични обувки.
Работим много добре и сме в сътрудничество със "НЧ РОДОПСКА ИСКРА 1880" Чепеларе, чрез които осъществяваме много наши дейности по подготовката и организацията за наши участия в различни фестивали, конкурси и други мероприятия.
Организираме различни екскурзии, като част от средствата за тях се поемат от Община Чепеларе или други дарители. Участваме в различни проекти в областна администрация. Помагаме на хората да попълват различни декларации, молби и други административни документи по необходимите им направления.