ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕР ПО СЛУЧАЙ 3 ДЕКЕМВРИ

 За поредна година  "Общинска организация на Съюза на инвалидите в България" - Чепеларе събра над 100 свои членове и приятели за да отбележим всички заедно деня на хората с увреждания.
Трети декември е Международния ден на хората с увреждания. Това е ден, който е призив към обществото за повече внимание и човешка топлина към всички Вас, които с воля и кураж, отстоявате правото си на лична изява и на достоен живот. На празнична вечер състояла се в ресторанта на "Хотел Чепеларе" се проведоха поредица от сценки, изненади и много танци, придружени с усмивките на всички присъстващи. За всички бе осигурена празнична вечеря, музика и много веселие, а за тези, които не успяха да присъстват бяха осигурени и доставени празнични пакети.  Всички ние от нашата организация сме убедени, че нашата много важна човешка мисия е всички хора в неравностойно положение да получават необходимата подкрепа за достойно и пълноценно съществуване. Убедени сме, че винаги ще има какво да се желае, винаги ще има солидарни и подкрепящи каузата ни хора и организации, за които всички Вие не сте просто бреме, а хора с нужди и потенциал ! 

Благодарим за уваженото присъствие и съдействие от страна на нашите партньори от "НЧ Родопска искра 1880" гр. Чепеларе, Общинска администрация гр. Чепеларе,  "Хотел Чепеларе" Благодарим Ви за словата, подаръците и най-вече за подкрепата, без която не можем.
Благодарности към всички дарители, които помогнаха за реализацията на празника!

"Отново заедно на този ден сме тук,
на мъки, болести, лишения напук !
Животът, труден е и кратък, но красив!
Да го живеем цветно, тъжен, не и сив!
За празника да вдигнем пълни чаши!
Бъдете живи, здрави, вяра не губете,
с надежди и желания се заредете !!!"

В навечерието на едни от най-светлите празници Коледа и Нова година, Ви пожелаваме вяра и щастливи мигове, които да Ви дават сили и кураж, за да преодолявате ежедневните предизвикателства, които животът Ви поднася.
Нека през новата 2019 г. късметът никога да не Ви напуска. Бъдете здрави и успешни!

С Уважение,
"Общинска Организация на съюза на инвалидите в България" - Чепеларе.